Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MINA MARK RESORT & SPA


Descriere

MinaMark Beach Resort se află în zona Sakala, în centrul orașului Hurghada. Complexul oferă mese all inclusive nonstop, camere luminoase și moderne, piscină în aer liber, zonă de plajă privată și mai multe restaurante. Bine 7.6 Booking.com https://drive.google.com/drive/folders/19skoW1IR6p6iqwQ12UghHJD-U4arfXcm https://drive.google.com/drive/folders/1CaiDnsAELVRcFBHmZaT9SmYovGAUV2Ls?usp=sharing

Localizare

Renumita promenadă Mamsha se află la doar 2 minute de mers cu mașina, iar noul port de agrement este la distanță de mers pe jos. Aeroportul Internațional Hurghada se află la 5 minute de mers cu mașina de hotel.

Facilitati Hotel

Cele 2 restaurante principale, Waterblue și Sunshine, servesc mesele de mic dejun, prânz și cină cu cele mai bune mâncăruri locale și internaționale, tip bufet cu variații tematice în meniu zilnic. Hotelul pune la dispoziție și 3 restaurante à la carte de calitate superioară. Puteți să savurați mâncăruri din bucătăria italiană la restaurantul italian Piccola, mâncăruri libaneze la restaurantul Sultana și pește la restaurantul Sea Bride, cu vedere frumoasă la mare și plajă.

Hotelul oferă masaje de relaxare, tratamente și baie turcească într-unul dintre cele mai bune centre spa din centrul orașului. Copiii beneficiază de clubul copiilor și loc de joacă. Recepția poate ajuta oaspeții cu o gamă de activități, cum ar fi safari în deșert, sporturi acvatice și croaziere pe mare.

Facilitati Camere

Camerele luminoase, moderne de la MinaMark Resort au mobilier din lemn și podea din gresie. Acestea pun la dispoziție aer condiționat, TV prin satelit și minibar. Băile sunt dotate cu articole de toaletă și uscător de păr. Unele camere oferă vedere la mare și piscină. Unele camere au vedere la grădină sau oraș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.