Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Studio M Hotel Al Barsha


Descriere

Situat în Dubai, la 700 de metri de Mall of the Emirates, Studio M Al Barsha Hotel by Millennium oferă cazare cu un restaurant, centru de fitness, piscină în aer liber și parcare privată gratuită. Fiecare unitate de cazare de la acest hotel de 3 stele oferă acces gratuit la internet WiFi și vedere la oraș. Hotelul are recepție cu program non-stop, room service și schimb valutar.Turnul Burj Al Arab se află la 3,4 km de Studio M Al Barsha Hotel by Millennium, iar Autodromul Dubai este la 15 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Dubai, situat la 26 km de hotel.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Dubai, situat la 26 km de hot

Facilitati Hotel

Situat în Dubai, la 700 de metri de Mall of the Emirates, Studio M Al Barsha Hotel by Millennium oferă cazare cu un restaurant, centru de fitness, piscină în aer liber și parcare privată gratuită. Fiecare unitate de cazare de la acest hotel de 3 stele oferă acces gratuit la internet WiFi și vedere la oraș. Hotelul are recepție cu program non-stop, room service și schimb valutar.

Facilitati Camere

Camerele au aer condiționat, birou, fierbător, minibar, cutie de valori, TV cu ecran plat și baie privată cu duș. Toate unitățile de cazare de la Studio M Al Barsha Hotel by Millennium includ lenjerie de pat şi prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.