Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Millennium Central Downtown Hotel


Descriere

Acest hotel de 4 stele este situat în Dubai, la 5 minute de mers cu maşina de Dubai Mall, unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume, şi de cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa. Hotelul are o piscină în aer liber, saună şi centru de fitness.

Localizare

Situat la doar 7 minute de mers pe jos, hotelul oferă gratuit transfer zilnic la ore fixe pentru Dubai Mall sau plaja Kite. Aeroportul Internaţional Dubai este situat la 10 km, iar hotelul oferă parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel

Oaspeţii pot savura mâncăruri locale şi internaţionale la restaurantul Lemon Pepper sau un cocktail exotic la barul La Terrace de lângă piscină, admirând panorama sclipitoare a clădirilor din centrul Dubaiului. În hotel există de câteva cluburi şi lounge-uri excelente cu specific arab.

Centrul de fitness de la Millennium Central Downtown pune la dispoziţie o gamă largă de echipamente moderne pentru a vă putea menţine rutina de antrenament. De asemenea, hotelul are saune separate pentru bărbaţi şi femei.

Facilitati Camere

Camerele de la Millennium Central Downtown sunt luminoase şi aerisite şi sunt decorate în culori plăcute. Toate unităţile de cazare au o zonă de relaxare spaţioasă şi TV prin cablu, iar băile elegante includ articole de toaletă de lux. Toate camerele sunt situate la etaje superioare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.