Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHATZIANDREOU HOTEL

Descriere

Fabulos 8.7 Booking.com Hotelul se afla intr-o livada de maslini, in apropierea unei plaje cu nisip, la 300 m de satul Prinos, unde se gasesc taverne, cafe-baruri si magazine. Hotelul este recomandat familiilor cu copii. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotelul se afla la 300 m de satul Prinos, la 800 m de portul Prinos, langa o plaja cu nisip. Principalul port din Thassos este la 16 km. La 500 m de hotel se afla un mini market, iar statia de autobus este in fata hotelului.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie, depozitarea bagajelor, parcare privata, acces gratuit la internet WIFI, restaurant, bar, snack bar, inchiriere masini si biciclete, seifuri, piscina exterioara, biblioteca, loc de joaca pentru copii, scufundari (in apropiere).

Facilitati camera

Toate camerele au aer conditionat, TV satelit, baie cu dus, uscator de par, frigider, acces gratuit la internet WIFI. Apartamentele au baie cu cada si dus.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun continental imbunatatit cu elemente din bucataria greceasca si cina meniu din bucataria traditionala greceasca.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.