Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASTLE PONTOS

Descriere

Bine 7.9 Booking.com Hotelul se afla in Skala Potamia, intr-o zona verde, la 130 m de plaja. Este recomandat familiilor si cuplurilor. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotelul se afla in Skala Potamias, la 130 m de plaja din statiune si la 2 km de Golden Beach. In apropiere se afla taverne si magazine.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele servicii si facilitati: loc de joaca pentru copii, sala pentru micul dejun, snack bar, cafenea, gradina, acces gratuit la internet WIFI, parcare, zona de picnic, gratar, terasa, gradina, depozitarea bagajelor, facilitati pentru persoane cu dizabilitati. Sunt acceptate animalele de companie (la solicitare, pot exista costuri suplimenare).

Facilitati camere

Camerele au aer conditionat, baie cu dus, frigider si seif. Apartamentele cu paturi supra-etajate au chicineta utilata. Capacitatea maxima a camerelor este de 4 persoane.

Drinks & Food

Hotelul ofera cazare fara masa sau cu mic dejun bufet (gustari reci si calde). Hotelul are un snack bar, o cafenea si un barbeque.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.