Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat pe plaja de relaxare de Gaggou, peste malul magic al Mrii Egee, n apropiere de oraul pitoresc de Samos, Samos BLUE Seaside Hotel ofer dreptul de amestec de lux, servicii calde i atmosfer relaxant.
Localizare:
Smian BLUE Seaside Hotel este situat pe plaja de relaxare a Gaggou n zona de Kalami n mijlocul unui mediu natural, la numai 500 de metri de centrul oraului. Acesta este situat la 17 km de aeroportul din Samos i o plimbare de doar cincisprezece minute de portul din Samos Vathi, capitala insulei.
Dotari cameraAir Conditioning
Aer conditionat,baie cu cada sau dus,Tv,servicii zilnice de menaj,telefon cu linie directa,uscator de par,muzica,wi-fi,seif ,frigider.
Facilitati hotel:
Receptie,plaja sezlonguri si umbrele, Inchirieri auto sau de motociclet ,Servicii zilnice de menaj ,Magazin de cadouri ,salon de coafur ,Spltorie i Serviciu de clcat mbrcminte ,restaurant ,loc de joaca copii n aer liber,Servicii medicale,ptuuri pentru copii, servicii de masaj (la cerere cu tax
Plaja; se gaseste in apropierea hotelului
Tip masa: demipensiune
Alte informatii: website: http://www.samianbluehotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie