Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 161 hoteluri

Lara, Turcia

Hotelul este situat in statiunea Lara din Antalya la 15 km de aeroportul din Antalya si la 17 km de centrul orasului pe plaja Construit în 2009 are o suprafata totala de 57000 mp Localizare Hotelul este situat in statiunea Lara din Antalya la 17 km . . .

Lara, Turcia

Hotelul este situat la 15 km de aeroport si la 11 km de centrul orasului A fost construit in anul 2005 avand suprafata totala 135000 mp Localizare Hotelul este situat la 15 km de aeroport si la 11 km de centrul orasului Antalya . . .

Lara, Turcia

Hotel Royal Holiday Palace este situat pe plaja privata in Lara la 15 km fata de aeroportul din Antalya si 17 km fata de Antalyaface parte din lantul hotelier Stone Group Hotels Deschis din aprilie 2011 cu o suprafata totala de 53000 mp Localizare . . .

Lara, Turcia

Hotelul Adalya Elite Lara situat în Antalya oferă unități de cazare elegante si facilitati perfecte pentru petrecerea unui sejur cu familia sau prietenii Localizare Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Antalya situat la 15 km . . .

Lara, Turcia

Hotelul este situat pe plaja din statiunea Lara la 15 km de centrul orasului Antalya si la 11 km de aeroport Are o suprafata totala de 54000 mp Localizare Hotelul este situat la plaja la 10 km de aeroport si la 15 km de centrul orasului . . .

Lara, Turcia

Hotelul Royal Seginus se afla in regiunea Lara si ofera piscine interioare si exterioare precum si o terasa unde oaspetii se pot bucura de briza mediteraneana Localizare Aeroportul Antalya este la 14 km . . .

Lara, Turcia

Situat pe plaja Lara acest complex spa are o elegantă zonă amenajată de piscină cu palmieri şi tobogane de apă Localizare Concorde De Luxe Resort se află la 10 km de Aeroportul Antalya . . .

Lara, Turcia

Situat pe coasta mediteraneană acest hotel de la malul mării are un design interior luxos si oferă o plajă privată cu steag albastru Localizare Hotelul este localizat la 14 km de aeroportul Antalya si 16 km de centrul orasului . . .

Lara, Turcia

Hotel Trendy Lara se deschide in 2016 si este construit pe o suprafata de 70000 mp Localizare Hotelul este situat la 15 km de aeroport 25 km de centrul orasului Antalya si 450 m de mare . . .

Lara, Turcia

Club Hotel Sera se afla în Antalya la doar cativa pasi de plaja Hotelul ofera Wi-Fi gratuitLocalizare Club Hotel Sera Antalya este situat la 9 km de aeroport si la 12 km de centrul orasului Antalya pe malul marii . . .

Lara, Turcia

Hotelul este situat in Lara la 12 km de centrul orasului Antalya si la 10 km de aeroportul din Antalya Construit in anul 2005 cu o suprafata totala de 110000 mp Localizare La 12 km de centrul orasului Antalya si la 10 km de aeroportul Antalya . . .

Lara, Turcia

Hotel Delphin Diva este situat in statiunea Lara din Antalya la 15 km de Antalya si la 11 km de aeroport pe malul marii Construit în 2004 are o suprafata totala de 28 000 mp Localizare Hotelul este situat la plaja la 15 km de centrul orasului Antal . . .