Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC MARDAN PALACE


Descriere

Construit in 3 ani si jumatate, si deschis in 2009, cu o suprafata totala de 180.000 mp, hotelul este alcatuit din 3 corpuri: Anatolian Wing, European Wing si Dolmabahce Wing si 44 Garden Suite cu 2 etaje. Are in total 560 camere. Superb 9.0 Booking.com

Localizare

Hotel Titanic Mardan Palace Antalya (ex Mardan Palace) este situat la 15 km de aeroportul Antalia, la 25 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii, in Kundu, chiar langa hotel Swandor Topkapi si hotel Asteria Kremlin.

Facilitati Hotel

Restaurant principal Bosphorus - cu specialitati din bucataria internationala, restaurant rusesc Arbat, restaurant pe plaja, restaurant turcesc Besiktas, restaurant cu specific pescaresc Aquamarine, restaurant mediteranean La Cucina, restaurant thailandez Baan Thai, restaurant japonez Oishii, braserie, lobby lounge, baruri, crama, facilitati pentru organizarea banchetelor, magazine de lux, amfiteatru situat aproape de plaja, fantani arteziene si cascade, piscina exterioara de 16.000 mp, piscina amenajata ca o laguna, unde sunt organizate spectacole de lasere, lumini si apa, acvariu situat in centrul piscinei, bazin in care turistii pot inota alaturi de pesti, intr-un mediu controlat, recif (piscina de 900 mp, unde turistii pot inota si pot face scufundari), facilitati pentru copii (miniclub, programe de animatie, piscina cu tobogane), doua terenuri de tenis, volei pe plaja, tenis de masa, badminton, bowling, un teren de squash, terenuri de golf, facilitati pentru practicarea sporturilor, la 6 km de hotel (terenuri de fotbal, terenuri de tenis, baruri, centre fitness, sauna, sali de tratamente si masaje, centru sportiv acoperit, camera pentru presa & media).

Facilitati Camere

Telefon, televizor LCD, aer conditionat, minibar (contra cost), sisteme multi-media, acces internet wireless, baie cu cada sau dus, uscator de par, produse Hermes.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.