Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC DELUXE LARA


Descriere

Amenajat într-o clădire în forma unei nave de croazieră, acest hotel de pe malul mării oferă tratamente spa de lux şi 4 restaurante. Hotelul are o zonă vastă cu piscine în aer liber şi tobogane de apă. Foarte bine 8.5 Booking.com

Localizare

Hotelul Titanic Beach Resort se află la mai puţin de 13 km de Aeroportul Antalya. De asemenea, este la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de plajele cu nisip din Antalya.

Facilitati Hotel

Acest complex are o zonă mare de piscină în aer liber, cu o suprafaţă de peste 5000 mp. De asemenea, are un teren de fotbal de mărime normală, 4 terenuri de tenis şi un teren de baschet.

Hotelul Titanic Beach Resort are un centru spa cu servicii complete, care oferă tratamente corporale integrale, masaje şi sesiuni de aromoterapie. De asemenea, se oferă diverse tratamente de îngrijire a pielii.

Facilitati Camere

Camerele Hotelului Titanic Beach Resort au aer condiţionat şi ferestre mari, cu vedere la mare. Toate camerele au balcon privat, cu şezlonguri confortabile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.