Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELAS HOTEL LARA


Descriere

Hotelul all-inclusive Melas Lara este situat la doar câțiva pași de propria plajă, în Lara, una dintre cele mai căutate districte din Antalya. Acesta oferă o grădină, o piscină în aer liber, cu tobogane de apă, precum și o piscină interioară. Hotelul pune la dispoziţie o parcare privată gratuită.

Localizare

Hotelul Melas Lara se află la 15 km de Aeroportul Antalya.

Facilitati Hotel

O piscină în aer liber, cu tobogane de apă, precum și o piscină interioară. Hotelul pune la dispoziţie o parcare privată gratuită. Oaspeţii se pot antrena în sala de sport sau se pot relaxa la saună. De asemenea, puteţi practica diverse activităţi sportive şi de agrement, cum ar fi tenis, biliard, tenis de masă, darts, squash, minigolf și sporturi nautice. Apoi vă puteţi relaxa cu un masaj, iar cei mici se pot distra la locul de joacă special amenajat. Micul dejun, prânzul și cina sunt servite în stil bufet. Mesele pot fi savurate pe terasa restaurantului, care are vedere uimitoare la Marea Mediterană.

Facilitati Camere

Camerele de la Melas Lara au o zonă de relaxare şi sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și minibar. Baia privată este prevăzută cu duş, uscător de păr, papuci şi articole de toaletă gratuite. Fiecare are un balcon cu vedere la grădină, iar unele oferă şi vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.