Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LARA BARUT COLLECTION


Descriere

Acest hotel situat pe malul mării în Antalya are 8 restaurante à la carte şi un centru spa cu baie turcească. Se află la doar 10 km de Aeroportul Antalya şi oferă piscine în interior şi în aer liber, cu tobogane cu apă. Superb 9.1 Booking.com

Localizare

Se află la doar 10 km de Aeroportul Antalya.

Facilitati Hotel

Oaspeţii se pot relaxa la centrul Tuva Eurasian Spa & Thalasso, unde există saune şi un centru de înfrumuseţare. Oaspeţii mai activi au la dispoziţie terenuri de tenis şi squash, o sală de gimnastică, un teren de minigolf şi un centru de sporturi nautice.

Restaurantele de la Barut servesc preparate din bucătăria internaţională şi locală, pe care oaspeţii le pot savura atât în ​​interior, cât şi în aer liber. De asemenea, există o patiserie care oferă delicatese dulci şi 5 baruri care servesc băuturi.

Echipa de animatori de la Lara organizează spectacole de divertisment, iar la clubul de noapte se poate asculta seara muzică live.

Facilitati Camere

Camerele mari de la Barut Lara beneficiază de un balcon spaţios cu masă şi scaune. Toate camerele au zonă de relaxare cu TV LCD, DVD player (la cerere) şi minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.