Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL CENTRO HOTEL


Descriere

Situat la o scurtă călătorie cu maşina de centrul oraşului Antalya şi orientat spre plaja Lara, acest hotel de la malul mării impresionează cu piscinele sale amenajate, grădina mare şi numeroasele sale facilităţi. Oaspeţii pot savura mâncăruri rafinate la restaurantele hotelului. Se oferă acces gratuit la internet WiFi.

Localizare

Aeroportul Internaţional Antalya se află la 15 km de Hotelul Kervansaray Kundu.

Facilitati Hotel

Oaspeţii îşi pot petrece o vacanţă memorabilă cu familia la Hotelul Kervansaray Kundu. În timp ce beneficiaţi de un masaj profesionist la centrul de wellness, copiii dumneavoastră se pot distra în piscina pentru copii, care are un tobogan mare cu apă. De asemenea, oaspeţii mai tineri se vor bucura de programul de animaţie oferit pe tot parcursul zilei şi de mini-discotecă.

Oaspeţii care doresc un sejur mai activ la Kervansaray pot practica diverse sporturi nautice, inclusiv canotaj, scufundări şi parasailing. Oaspeţii se pot antrena în sala de fitness sau pot înota în piscina interioară. Amatorii de tenis pot folosi terenul de la hotel.

În fiecare vară, Kervansaray Kundu găzduieşte mai multe grupuri de dans, magicieni şi alţi artişti. Oaspeţii pot asculta muzică live în timp ce savurează o băutură la barul cu pian, deschis nonstop. Ofertele all inclusive cuprind băuturi la barul de la piscină, la barul de pe plajă şi la disco-bar.

Facilitati Camere

Toate camerele au balcon, unele cu vedere la mare. Oaspeţii pot lua masa în confortul camerei lor moderne şi spaţioase.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.