Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IC HOTELS RESIDENCE


Descriere

Acest complex de lux pune la dispoziţie un concept all inclusive luxos, cu o grădină mare, plajă privată şi piscină în aer liber (4000 mp), reprezentând o oază de linişte şi relaxare. IC Hotel Residence oferă o diversitate de activităţi de destindere şi recreere. Centrul spa este amenajat într-un stil de inspiraţie orientală şi puteţi alege dintr-o varietate de servicii, cum ar fi masaj thailandez, baie de nămol şi diverse tratamente ale pielii.

Localizare

Hotel IC Hotels Residence Special Category este situat la 15 km de aeroportul orasului Antalya, la 25 de km de centrul orasului, pe malul marii.

Facilitati Hotel

Hotelul are un restaurant a la carte si stau la dispozitia turistilor si restaurantele din cadrul hotelului Green Palace din imediata apropiere, baruri piscina exterioara si interioara pentru adulti si copii, tobogane, centru de fitness, sauna, baie turceasca, baie cu aburi, Jacuzzi, terenuri de tenis, volei, baschet, centru de sanatate si Spa, masaj, bowling, biliard, sporturi de apa, miniclub.

Facilitati Camere

Hotelul este compus din 44 de vile cu 2 nivele si cu un singur nivel: 28 Lake villa, 3 Lake deluxe villa, 4 Bali villa separate, 4 Bali deluxe villa separate, 4 Superiour deluxe villa si 1 Presidential villa dotate cu: baie, foehn, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, mini bar (aranjarea mini barului, gratuit), seif (gratuit), podeaua – mochetata, balcon sau terasa; curatenia în camera – zilnic; Room service (gratuit); VIP Service este garantat oaspetilor cazati în vilele Bali, Bali Deluxe, Bali Junior, Superior, Superior Deluxe, Presidential & Residence Palace.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.