Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 366 hoteluri

Locatie Peninsula Kassandra la 300 m de centrul localității Hanioti la 20 km de Kallithea la 100 de km de aeroportul Macedonia din Salonic Hotelul este alcătuit dintr-o clădire centrală cu cinci etaje un bungalou în grădină și o clădire cu două etaje . . .

Locatie Localitatea Nea Skioni in sud-vestul peninsulei Kassandra la 110 km de orasul SalonicCladire cu 3 etaje Situat pe prima linie de la mare Recomandari Un mic hotel confortabil construit într-un stil arhitectural tradițional Camere confortabile . . .

Locatie Bratul Sithonia la 1 km distanta de localitatea Nikiti 20 km de Neos Marmaras 90 km de aeroportul Makedonia din Thessaloniki Recomandari Constructie noua - 2017 vila cu 3 nivele Dispune de camere spatioase confortabile doate cu facilitati mod . . .

Locatie Peninsula Sithonia satul Gerakini la 5 km de satul Psakoudia la 14 km de Nea Moudania la 14 km de Poligiros la 70 km de aeroportul Macedonia din Salonic Harta hotel Recomandari Un hotel de lux situat pe Malul marii de-a lungul plajei de nisip . . .

Locatie Peninsula Kassandra la 2 km de centrul statiunii Nea Moudania 15 minute de mers pe jos la 50 km de aeroportul Macedonia din ThessalonikiComplexul este format dintr-o clădire principală și 5 clădiriRecomandari Resortul de lux este situat pe su . . .

Locatie Peninsula Kassandra la 300 m de centrul Polychrono la 12 km de Kallithea la 14 km de Afitos la 90 km de aeroportul Macedonia din Salonic Restaurat în 2017 Grădină marePrima linie de coastă Suprafața totală a teritoriului este de 1100 mpRecoma . . .

Locatie Peninsula Kassandra la 800 m de centrul localitatii Hanioti la 90 km de aeroportul Macedonia din SalonicRecomandari Hotel mic cu o atmosfera familiara Camerele sunt comfortabile decorate in stil clasic restaurant bar piscina jacuzzi internet . . .

Locatie Pen Kassandra Chanioti 5 km de Polichrono si Pefkohori 25 minute de mers de-a lungul strazii principale 90 km de aeroportul Macedonia Salonic Cladire cu trei etaje A doua linie de coasta Renovat in 2014Recomandari Hotel mic si confortabil sit . . .

Kassandra

Locatie Peninsula din Kassandra un sat de stațiune Fourka la 10 km de Kallithea la 7 km de satul Possidi la 90 km de aeroportul Macedonia din Salonic 2 clădiri cu două etaje Hotelul nou a fost construit în 2015Recomandari Un mic hotel confortabil cam . . .

Locatie La 95 km de aeroportRecomandari De inchiriat vila de 110 mp Se compune din 3 etaje cu 3 dormitoare Vila este complet mobilata si utilata Cu vedere la mare si muntePlaja cu nisipDescriere camere Living cu bucătărie Sala de mese 3 grupuri sanit . . .

Locatie Kassandra la 350 m de centrul satului Pefkochori la 3 km de Hanioti la 90 km de aeroportul Macedonia 4 clădiri cu trei etaje Suprafața totală este de 6500 mpRecomandari Hotelul este situat foarte aproape de centrul satului popular din stațiun . . .

Locatie Peninsula Cassandra Nea Potidea la 60 km de aeroportul Macedonia din Salonic Distanța de la mare este de 30 mRecomandari Hotel mic situat in apropiere de frumoasa statiune Nea Potidea Stil simplu camere spatioase bar pe plaja piscina internet . . .

Locatie Peninsula Kassandra la 2 km de satul Kriopigi la 35 km de satul Kallithea la 70 km de aeroportul din Salonic Cladire cu trei etaje situata pe un deal camere renovate in 2011Recomandari Hotel mic recomandat pentru o vacanta cu buget economic P . . .

Locatie Peninsula Kassandra între satul Hanioti 1 km și Pefkohori 500 m 115 km de aeroportul Macedonia din Salonic Renovat parțial în 2016 unele tipuri de camereRecomandari Hotel confortabil camere si apartamente spatioase restaurant bar piscina inte . . .