Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ikos Olivia

Descriere

Amplasat pe o suprafata de 22 de acri de peisaj plin de verdeata si culoare, această proprietate unică este înconjurata de peluze imaculate și măslini care conduc la o uimitoare plaja lunga de 450 m cu ape azurii. Acest hotel oferă mai multe piscine, o mulțime de baruri (bar principal, bar pe plaja, bar la piscina, etc), mai multe restaurante (4 restaurante à la carte, crama, etc), spa, terenuri de tenis, o mulțime de activități pentru copii și, de asemenea, pentru adulți.
Full descriptionOaspeții hotelului Ikos Olivia se pot bucura de o gamă largă de facilități sportive, inclusiv 2 terenuri de tenis cu nocturna (echipament disponibil), studio de fitness din Spa, mountain bike, darts, jocuri de masă, șah gigant, snorkeling, tenis de masă, volei pe plajă, polo pe apă, badminton plaja, baschet, mini fotbal, aerobic, aqua aerobic, etc. In plus, oaspeții hotelului Ikos Olivia pot participa la programe de divertisment speciale, sport și activități pentru copii. Activitati de grup distractive sunt organizate zilnic, cum ar fi Boccia, lecții de dansuri grecesti, lecții de gătit, lecții de limba greacă, etc.Additional infoNumber of rooms0

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.