Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Delfinia, clasificat la 4 stele, este situat la 200 m de centrul statiunii Moraitika si la 22 km de orasul Corfu. Complexul este inconjurat de o frumoasa gradina de maslini, care duce spre plaja.


FACILITATI
Delfinia Hotels ofera un nivel ridicat de servicii si facilitati care au castigat o reputatie loiala in industria turistica.
La Delfinia sunt disponibile numeroase facilitati sportive si de divertisment, printre care o piscina, o piscina pentru copii, un loc de joaca si o camera de joaca pentru copii, un club de fitness, 2 terenuri de tenis si mese de ping-pong, ofera receptie disponibila nonstop si acces gratuit la internet WiFi in toate zonele.
Gradinile duc direct la plaja de nisip privata a hotelului, care este dotata cu umbrele si paturi de plaja. Aici sunt disponibile si facilitati de sporturi nautice.
In zona de cocktail bar se organizeaza spectacole de dansuri locale si programe cu muzica live.


RESTAURANT
Cel mai bun mod de a-ti incepe ziua pe insula Pheaceans este cu un mic dejun tip bufet abundent, cu produse care sunt improspatate zilnic, in timp ce aveti vedere la piscina si la lumina soarelui rasarit.
Incheiati-va ziua luand masa la restaurantul Feakes. Bufetul ofera o abundenta de optiuni pentru a satisface toate gusturile. Organizare de seri tematice cu bucatarie greceasca, italiana si corfiot acompaniate de muzica live. Bucurati-va de o sarbatoare specifica cu fructe de mare si de oportunitatea de a savura unul dintre cele mai potrivite vinuri.
Serviciile instantanee si discrete din partea personalului experimentat sunt la fel de cele mai importante ingrediente pentru o experienta culinara celebrata.
La complex oaspetii au la dispozitie mai multe optiuni culinare, precum un snack bar pe plaja, un cocktail-bar si un restaurant.
In zona de cocktail bar se organizeaza spectacole de dansuri locale si programe cu muzica live.


CAMERE
Fiecare camera este dotata cu linie telefonica directa, aer conditionat, acces Wi-Fi, frigider, TV cu ecran, seif, uscator de par, baie.
- camera dubla / twin standard cu vedere la gradina (suprafata 20mp): 2 paturi simple sau 1 pat dublu.
- camera dubla superioara cu vedere la mare / gradina (suprafata 25mp): 2 paturi simple sau 1 pat dublu.
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie