Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:Hotelul a fost deschis in anul 1999 si face parte din Complexul hotelier Justiniano, compus din 3 hoteluri: Club, Park Conti si Deluxe. Ultima renovare a avut loc in anul 2015. Hotelul este construit pe o suprafata totala de 29000 mp si dispune de 501 camere repartizate in cladirea principala si in bungalow-uri.

Localizare:Hotelul este situat pe malul marii, in localitatea Okurcalar, la 90 km de aeroportul Antalya si 35 km distanta fata de statiunea Alanya.

Plaja:Hotelul are plaja privata cu nisip si pietricele, cu o lungime de 100 m. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: telefon, TV, seif, minibar (se reumple o data pe saptamana), aer conditionat, uscator de par, mocheta sau gresie, balcon.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 4 baruri, patiserie, 2 piscine exterioare, piscina exterioara pentru copii, 1 piscina interioara, centru Spa, sauna, hammam, centru fitness, aerobic, discoteca, programe de animatie, teren de tenis, tenis de masa, volei si fotbal pe plaja, internet wi-fi in receptie.

Servicii cu plata: nocturna pentru tenis, lectii de tenis, biliard, sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), sala de jocuri, tratamente in centrul spa, masaj, jacuzzi, baby sitter, doctor, rent-a-car, magazine, salon infrumusetare.

Facilitati copii:Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina, teren de joaca, miniclub, animatie, minidisco, scaune pentru copii la restaurante.

Alte informatii:animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o data pe sejur minim 7 nopti; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 4*

Pagina web: http://www.justinianohotels.com/tr/hotel/club-alanya/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie