Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALATINO HOTEL


Descriere

Situat într-o zonă liniștită în apropiere de centrul orașului Zakynthos si la doar 100 m de plaja. Palatino oferă camere elegante, cu vedere la Marea Ionică sau la munte. Hotelul are un restaurant și un cocktail bar. Fabulos 8.8 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspetii se pot bucura, in cadrul hotelului, de urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, internet wireless + conexiune dial (gratuit), mic dejun american tip bufet, restaurant ce serveste mancaruri grecesti si internationale, cocktail bar, room service, sali de conferinte, lounge cu Tv, zona pentru fumatori, acces la internet, camera pentru bagaje, spalatorie-curatatorie, babysitting si asistenta medicala (la cerere)