Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RHODES BAY HOTEL & SPA (Ex. AMATHUS BEACH HOTEL)


Descriere

Rhodes Bay Hotel & Spa este situat pe un deal inverzit la 50 m de plaja din Ixia, 10 km de aeroportul international al insulei,4 km de centrul orasului Rhodos si de port. Construit în anul 1990, renovat în 2004, hotelul are 324 camere, dispuse în cladirea principala si bungalow-uri. Foarte bine 8.3 Booking.com

LOCALIZARE

Hotelul este situat la 10 km de aeroportul international Rhodos si la 4 km de centrul orasului Rhodos.

FACILITATI HOTEL

Restaurant principal, 3 restaurante, 3 piscine exterioare si o piscina interioara, centru SPA, centru fitness, sala cu televizor, rent a car, inchiriere biciclete, teren de tenis, sala de forta, tenis de masa, aerobic, program de animatie, cursuri de limba greaca, cursuri culinare, degustare de vinuri, muzica live, dansuri folclorice, cabaret show, centru SPA, centru de fitness, baie cu aburi, jacuzzi, sporturi acvatice, loc de joaca pentru copii.

FACILITATI CAMERA

Baie proprie cu cada sau cabina de dus, aer conditionat, radio, televizor, telefon, mini bar, balcon sau terasa.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.