Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ALUA LINDA (Ex. ROC LINDA)


Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Hotelul Linda se află în stațiunea Playa de Palma din Mallorca, la 500 m de plaja Ca'n Pastilla si 2 km de aeroportul din Palma. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. www.hotelroclinda.com Bine 7.5 Booking.com

Localizare:

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Hotelul Linda se află în stațiunea Playa de Palma din Mallorca, la 500 m de plaja Ca'n Pastilla.Hotelul este situat la numai 2 km de Aeroportul Palma de Mallorca. Palma, capitala insulei, se află la 9 km.

Facilitati hotel:

Aveţi la dispoziție o piscină în aer liber, precum și o parcare publică gratuită aflată în apropiere.Hotelul are  bar și un restaurant, care servește mâncăruri locale și internaționale.

Hotelul Roc Linda pune la dispoziţie, de asemenea, un teren de tenis, o masă de biliard și un teren de minigolf. Centrul staţiunii Playa de Palma, cu numeroasele sale magazine, restaurante şi barurile pline de viaţă, se află în apropiere.
 

Facilitati camere:

Camerele hotelului sunt spațioase și luminoase, oferind baie proprie, aer condiționat și TV. Accesul WiFi este disponibil la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.