Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PLAYA GOLF


Descriere

Hotelul Playa Golf este situat pe plaja Playa de Palma, la 10 minute cu maşina de oraşul Palma. Terenurile de golf Puntiró şi Marriot’s Son Antem se află ambele la aproximativ 20 de minute cu maşina de hotel. Aeroportul din Palma se găseşte la numai 10 minute cu maşina. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. www.hotelplayagolf.com Fabulos 8.7 Booking.com

Localizare:

Hotelul Playa Golf este situat pe plaja Playa de Palma, la 10 minute cu maşina de oraşul Palma.

Facilitati hotel:

Reşedinţa oferă o piscină în aer liber, spa, centru de fitness.

Hotelul dispune de un restaurant-bufet, precum şi de două restaurante-bar. De asemenea, reşedinţa dispune de 3 baruri cu terasă, incluzând unul cu o temă din Bali.

Facilităţile de agrement de la Hotelul Playa Golf includ un teren de minigolf, terenuri de tenis şi o piscină interioară. De asemenea, proprietatea dispune de un serviciu de închirieri auto. Personalul de la recepţia de 24 de ore pe zi poate oferi informaţii despre Mallorca.
 

Facilitati camere:

Camerele de la Playa Golf sunt luminoase şi au amenajări simple şi confortabile. Camerele sunt dotate cu TV prin satelit şi au băi private cu uscător de păr.
Toate camerele  au aer condiţionat si balcon privat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.