Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEACH ALBATROS RESORT HRG


Descriere

Localizare: Hotelul are acces direct la plaja si este localizat la doar 9 km de Aeroportul International Hurghada si la 20 minute de centrul statiunii Hurghada.
Dotari camere: Dispune de camere dotate cu baie proprie cu produse cosmetice si uscator de par, aer conditionat, televizor, minibar si balcon cu vedere la mare sau la gradina hotelului.
Facilitati hotel: Hotelul ofera un restaurant principal ce ofera mesele in stil bufet, snack bar si alte 5 baruri. Alte facilitati: centru spa (contra cost) cu sauna, Jacuzzi, camera de aburi si masaj; internet wi-fi gratuit in zonele publice. Seara oaspetii se pot relaxa la karaoke sau dansand in clubul de noapte.
Activitati: Aqua park si 3 piscine exterioare, centru fitness, snorkeling (cu plata), scufundari (cu plata), minigolf, darts, tenis de masa si tenis de camp, volei, billiard (cu plata) si windsurfing (cu plata).
Facilitati copii: Hotelul ofera un aquapark, piscina pentru copii, loc de joaca si club pentru copii si meniu special pentru copii.
Plaja: Plaja proprie de nisip.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie