Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: AQUA VISTA este un complex all inclusive modern de 4 stele construit in anul 2008 si este compus dintr-o cladire principala cu un etaj (receptia) si mai multe corpuri cu 3 etaje, ce gazduiesc 273 de camere.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat la 7 km de aeroportul orasului Hurghada, la 12 km de centrul orasului vechi, pe linia a doua de la mare.

Plaja: Hotelul este situat la doar 150 de metri de Marea Rosie, avand plaja proprie cu nisip si pietris, unde sezlongurile si umbrele sunt gratuite. Oaspetii au la dispozitie un serviciu de transfer cu autobuzul la plaja.

Dotari camere: Hotelul are 273 de camere dotate cu baie, uscator de par, mini-bar (contra cost), seif (la receptie, contra cost), aer conditionat individual, TV satelit, telefon, balcon sau terasa, room service (contra cost).

Facilitati: AQUA VISTA ofera clientilor sai 4 restaurante bufet si a la carte, 4 baruri, internet-cafe, 2 piscine exterioare (una cu incalzire iarna), 4 tobogane de apa, sala de conferinte (pentru 50 persoane), spalatorie (contra cost), curatatorie chimica (contra cost), medic (la cerere, contra cost), parcare, schimb valutar, coafor (contra cost), magazine, autobuz pana in oras (contra cost). Pentru copii se ofera piscina (cu incalzire iarna), programe de animatie, scaune speciale in restaurant, loc de joaca, mini club (de la 4 pana la 12 ani), patut (la cerere la receptie, gratuit). Pentru relaxare si sport se ofera gratuit sala de fitness, tenis de masa, teren de tenis, mini-golf, mini-fotbal, discoteca, programe de animatie, aerobic, aqua-aerobic, polo pe apa, boccia. Contra cost: sauna, masaj, baie cu abur, jacuzzi, billiard, windsurfing, banana, catamaran, centru de diving, plimbare pe cai si camile.

Clasificare oficiala: 4 stele

Pagina web: http://aqua-vista-resort.hotelshurghada.com/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie