Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marina View Deluxe Hotel Apartment


Descriere

Marina Deluxe Hotel Apartment este situat în portul de agrement din Dubai şi are vedere la zona Dubai Marina şi la şoseaua Sheikh Zayed. Zona Dubai Marina este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de relaxare la plajă, viaţă de noapte și gastronomie. CINA DE REVELION ESTE INCLUSA IN PRET.

Localizare

Marina View Hotel Apartment se află la 5 minute cu maşina de plaja publică din zona Jumeirah şi de staţia de metrou Dubai Marina și este situat în portul de agrement din Dubai.

Facilitati Hotel

Hotelul Marina View oferă o piscină în stil lagună, facilități de spa, recepție deschisă nonstop, parcare gratuită, saună, sala de gimnastică modernă, restaurantul Mosaic ce oferă un cadru modern în care oaspeţii pot lua masa. Mesele pot fi savurate în interior sau în aer liber, pe terasă.

Facilitati Camere

Studiourile și apartamentele de la Marina View Hotel Apartment sunt dotate cu TV cu ecran plat, bucătărie complet utilată și baie modernă. Pentru un plus de confort, oaspeții primesc un halat de baie şi papuci de casă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.