Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Kriti este situat în centrul oraşului Chania, în punctul de întâlnire al celebrului port vechi veneţian cu centrul comercial al oraşului. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Facilitati hotel
Hotelul dispune de o piscină mare, bar, snack bar cu preparate delicioase și ușoare, sală de mic dejun (tip bufet), sală TV, și un hol mare. Aproape de hotel există mai multe facilități sportive cum ar fi stadion, terenuri de tenis.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 84 camere confortabile și elegante, cu toate facilitățile necesare pentru un sejur plăcut pentru oricine care călătoreste pentru afaceri sau de plăcere. Toate camerele au telefon cu linie directă, 3 canale de muzică de radio, baie proprie, uscător de păr, mini-bar, TV prin satelit, aer condiţionat, acces la internet wireless și cele mai multe dintre ele, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.