Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRETA PALM RESORT


Descriere

Hotel Creta Palm Resort este ideal pentru turistii care doresc sa petreaca un sejur linistit si relaxant. Plaja de nisip se afla la aproximativ 50 de metri de hotel. Nota: Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Fabulos 8.6 Booking.com

Localizare:
Hotelul este localizat la 50 m de plaja de nisip din Kato Stalos.Chania se află la 7 km, portul Souda la 19 km şi Aeroportul Chania la 24 km 

Facilitati hotel:
Turistii beneficiaza, in cadrul hotelului, de urmatoarele facilitati: 2 piscine exterioare, 2 pool-baruri, sezlonguri si umbrele la piscina, restaurant, bar, receptie deschisa 24 h, asistenta medicala la cerere, spalatorie, curatatorie, jacuzzi si Sauna ( extra cost) , sala de fitness, facilitati pentru persoane cu nevoi speciale.Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Facilitati camere:
Toate camerele sunt echipate cu grup sanitar propriu, uscator de par, minibucatarie, frigider, aer conditionat, Tv-satelit, balcon, seif (contra cost). 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.