Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol Torremolinos Don Marco


Descriere

Descriere HOTEL SOL DON MARCO:
Hotel Sol Don Marco este amplasat pe plaja Bajondillo din Torremolinos. Acest hotel ofera o piscina in aer liber. Oaspetii au acces la facilitatile disponibile la un hotel din imediata apropiere, cum ar fi terenuri de tenis, sala de gimnastica si piscina interioara.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.

Localizare HOTEL SOL DON MARCO:
Hotelul se afla la 10 minute de mers cu masina de Clubul de Golf Parador
din Malaga, iar Aeroportul Malaga este la 8 km distanta. Centrul orasului Torremolinos, cu numeroasele sale baruri si restaurante, se afla la 10 minute de mers pe jos.

Dotari camere:
Hotel Sol Don Marco are camerele dotate cu aer conditionat, televizor cu ecran plat cu programe prin satelit si un balcon propriu cu vedere la mare sau la piscina. Exista seif si minibar in camera, iar baia proprie are uscator de par.

Facilitati HOTEL SOL DON MARCO:
Hotelul ofera un restaurant tip bufet si un cafe-bar la piscina. Puteti inchiria o masina de la biroul de turism si de la receptia deschisa 24 de ore pe zi. Parcarea la hotel este disponibila la un cost suplimentar.

Web: www.melia.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie