Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRIVE HOTEL BODRUM (ex.VOYAGE BODRUM HOTEL)


Descriere

Situat la doar 900 de metri de centrul oraşului Bodrum, acest complex de pe litoral oferă o piscină în aer liber, cu vedere panoramică la ocean. De asemenea, pune la dispoziție un restaurant principal, precum și un restaurant internațional a la carte. Pentru rezervarile efectuate cu reducere Early Booking, hotelul solicita plata integrala a cazarii pana la finalul termenului.

Localizare

Situat la doar 900 de metri de centrul oraşului Bodrum. Aeroportul Milas-Bodrum este la 40 km.

Facilitati Hotel

Restaurantul a la carte International servește preparate proaspete din bucătăria internațională, iar restaurantul principal oferă o varietate de mâncăruri. Voyage are şi o patiserie, unde oaspeţii pot savura o varietate de deserturi de lux. La hotel, mesele pot fi savurate în interior sau în aer liber.

Piscina în aer liber de la Voyage Bodrum este înconjurată de palmieri şi umbrele de soare. De asemenea, oaspeţii pot comanda o băutură la barul de la piscină sau la barul de pe plajă.

Facilitati Camere

Camerele de la Voyage Bodrum includ minibar, aer condiționat și TV cu ecran plat și canale prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.