Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere : Deschis in anul 2007, este constuit pe o suprafata de 91000 mp, consta intr-o cladire principala cu 4 etaje, 2 cladiri anexe si 22 de vile si are in total 546 de camere. Hotelul este decorat in stil oriental.

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 2 km de orasul Belek, la aproximativ 40 km de centrul orasului Antalya si la aproximativ 35 km de aeroportul Antalya.

Plaja: Hotel dispune de plaja privata cu nisip de 270 m lungime. La plaja, umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: telefon, TV satelit, internet wi-fi, mini bar (umplut zilnic cu apa, bauturi racoritoare si bere), aer conditionat centralizat, seif, balcon, parchet, meniu de perne, halat de baie si papuci.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant prinicpal, 4 restaurante a la carte, restaurant VIP, patiserie, vafe si inghetata, baruri, piscina exterioara, piscina exterioara pentru copii, piscina exterioara separata pentru zona de vile, aquapark cu 7 tobogane, 4 terenuri de tenis, basket, mini fotbal, voley pe plaja, centru SPA (3500 mp), piscina interioara semi olimpica, jacuzzi, sauna, baie turceasca, centru fitness, amfiteatru, cinema, bowling, internet cafe, internet wireless in lobby si camere, camera de jocuri, aerobic, gimnastica, tenis de masa, program de animatie, muzica live, petreceri tematice, discoteca, sali de conferinta.

Servicii cu plata: restaurantele a la carte, bauturi premium, bauturi imbuteliate, nocturna, echipament si lectii de tenis, room service, masaj si alte tratamente corporale, SPA, solar, servicii curatatorie, sporturi acvatice, centru de jocuri (jocuri pe calculator, bowling, internet cafe - necesita rezervare), servicii medicale, rent-a-car.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), junior club (1217 ani), mini disco, loc de joaca, piscina interioara si exterioara pentru copii, mini aquapark, bufet pentru copii in restaurantul principal.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.spice.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel
sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul
sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate
asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie