Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2015, este construit pe o suprafata de 40.000 mp si dispune de 450 camere.

Localizare: Hotelul este situat pe malul marii, la aproximativ 5 km de central orasului Side, la aproximativ 10 km de Manavgat si la aproximativ 48 km de aeroportul din Antalya.

Plaja: La hotel veti gasi o plaja privata cu nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Dotari camere: telefon, televizor, minibar, aer conditionat, seif, uscator de par, mocheta, balcon, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (pescaresc, indian si italian), patiserie, 8 baruri, 3 piscine exterioare, piscina cu tobogane, piscine exterioare pentru copii, aquapark, lunapark, gimnastica in piscina, aerobic, tenis de masa, stertching, boccia, voley pe plaja, polo, darts, programe de animatie, muzica live, seara turceasca, jocuri interactive, discoteca, baie turceasca, sauna, internet wi-fi.

Servicii cu plata: restaurantele a la carte, anumite bauturi de import, toate bauturile imbuteliate, fresh-uri din fructe, centru spa si wellness, salon de infrumusetare, masaj, room service, inchirierea terenului de tenis, echipament si lectii de tenis, baby sitting, centru comercial, doctor, rent-a-car, internet cafe, internet de mare viteza, telefon si fax.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club, mini disco, piscina exterioara, piscina cu tobogane, piscina interioara pentru copii, diverse jocuri si activitati.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari cu 2 zile inainte; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.royaltajmahal.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din
camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la
hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie