Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SELECTUM FAMILY COMFORT SIDE ( EX.LYRA RESORT )


Descriere

Descriere :Hotelul a fost construit in anul 2005, renovat in 2010, cu o suprafata de 30.000 mp, dispune de 400 camere.

Tip masa: Ultra All Inclusive

Localizare:Hotelul este situat pe plaja, la 75 km de aeroport. Orasul Manavgat este situat la 15 km de hotel.

Plaja:La hotel veti gasi o plaja privata de nisip cu pietricele, cu o lungime de 250m. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Dotari camere:Oaspetii pot beneficia de camere intre 23 si 36 mp dotate cu telefon, TV satelit, minibar, aer conditionat centralizat, seif, parchet, balcon.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 5 restaurante a la carte (italian, turcesc, chinezesc, mexican si pescaresc), club snack, beach snack, 7 baruri, piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, piscina cu tobogane pentru adulti, programe de animatie, disco, centru fitness, sauna, baie turceasca, Jacuzzi, baschet, voley pe plaja, tenis de masa, bowling, terend e tenis cu echipament de inchiriat (contra cost), centru Spa, Thalasso Spa, internet cafe, mini Club, internet wi-fi.
Servicii cu plata: sporturile pe apa (navigatie, sporturi motorizate), bauturi premium locale sau de import, biliard, canoe, centru de scufundari, centru spa si de infrumusetare (solar, masaje, peeling), doctor, golf, cinema, spalatorie, baby sitter, rent-a-car.

Facilitati copii :Hotelul pune la dispozitia copiilor 2 piscine pentru copii, tobogan, baby sitting, meniu pentru copii, teren de joaca pentru copii.

Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- nu accepta animale de companie;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Web: www.selectumhotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie