Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: DIN ANUL 2022 HOTELURILE LONICERA WORLD SI LONICERA WORLD RESORT & SPA FUNTIONEAZA IMPREUNA SUB DENUMIREA DE LONICERA RESORT AND SPA.

Tip masa: Ultra All Inclusive

Localizare: Hotelul este situat la 22 km de orasul Alanya, la 98 km fata de aeroportul din Antalya si la 65 km de aeroportul Gazipasa Alanya.

Plaja:Hotelul este situat pe malul marii. Plaja hotelului este cu nisip si pietricele.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: aer conditionat, baie cu cabina de dus, TV satelit, telefon, seif, mini bar, parchet, balcon, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.

Facilitati generale: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, cafenea, inghetata, baruri, discoteca, internet wi-fi, magazine, programe de animatie, aerobic, polo, step, darts, tenis de masa, teren de tenis, velei pe plaja, basket, hamam, sauna, centru fitness, sali de conferinta, 7 piscine exterioare, jacuzzi, 2 piscine interioare, piscine pentu copii, piscine cu tobogane.
Servicii cu plata: restaurantele a la carte (cu exceptia Seafood Restaurant gratuit o data / sejur 7 nopti), bauturile de import si cele premium, seif, acces discoteca, servicii de spalatorie, masaj si alte tratamente de intretinere, coafor, nocturna teren de tenis, centru de jocuri, biliard, internet cafe, sporturi acvatice.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini gradina zoologica, loc de joaca, mini club, mini disco, 9 piscine pentru copii, inclusiv cu tobogane.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Pagina web: https://www.lonicera.com.tr/resort/en/index-en.html

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie