Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KIRMAN HOTELS BELAZUR RESORT SPA


Descriere

Descriere : Hotelul KIRMAN BELAZUR RESORT AND SPA a fost deschis in anul 2013, este construit pe o suprafata de 40000 mp si are in total 480 de camere.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat in Bogazkent, la 8 km fata de orasul Belek, la 40 km de orasul Side si la 40 km fata de aeroportul Antalya.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: balcon, baie cu cabina de dus, uscator de par, telefon, TV LCD, seif (contra cost), mini bar, internet, aer conditionat centralizat.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte, 7 baruri, piscina exterioara, aquapark cu 9 tobogane pentru adulti si 3 tobogane pentru copii, piscina pentru copii, piscina interioara, programe de animatie, spectacole in amfiteatru, petreceri la piscina si pe plaja, muzica live, discoteca, internet, aerobic, polo, gimnastica in piscina, darts, tenis de masa, teren de tenis, volei, volei pe plaja, basket, mini fotbal, sauna hammam.
Servicii cu plata: fresh-uri din fructe, bauturi alcoolice de import, barul Clark Gable Bar, room service, seif, sporturi acvatice, nocturna pentru tenis, narghilea, camera de jocuri, bowling, biliard, internet cafe, play station, servicii medicale, babysitter, servicii de curatatorie, masaj si alte tratamente de intretinere.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), maxi club (13-18 ani), mini disco, animatie pentru copii, loc de joaca, piscina pentru copii.

Plaja:Hotelul se afla pe plaja cu nisip si pietricele cu o lungime de 200 m si premiata Blue Flag. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; gratuit o singura rezervare pe sejur de minim 7 nopti, la unul din restaurantele a la carte;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.kirmanhotels.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie