Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere : Hotelul este construit pe o suprafata de 50000 mp, a fost deschis in anul 2001 si renovat in anul 2013. Este format din cladirea principala cu 6 etaje (416 camere standard) si o cladire anexa cu 7 etaje (79 camere family si 3 camere standard).

Localizare :Hotelul este situat la 90 km de aeroportul Antalya, la 76 km de aeroportul Gazipasa Alanya si la 32 km distanta fata de orasele Side si Alanya.

Plaja:Plaja privata a hotelului este cu pietricele si are ponton. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele la plaja sunt gratuite.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: aer conditionat centralizat, TV LCD, baie cu cabina de dus, mini bar (umplut zilnic cu apa, bauturi recoritoare si bere), telefon, parchet laminat, balcon.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 7 restaurante a la carte, 10 baruri, cafenea, patiserie, 3 piscine exterioare, piscina pentru copii, 2 piscine cu tobogane, piscina interioara pentru adulti si copii, jocuri la piscina, programe de animatie, muzica live in anumite seri, discoteca, camera de jocuri, internet cafe, baie turceasca, sauna, camera cu aburi, jacuzzi, salon de cosmetica, 2 terenuri de tenis (cu rezervare), nocturna (cu rezervare), lectii de tenis, tenis de masa, dart, volei pe plaja, centru fitness, biliard, bowling, aerobic, gimnastica, step, internet wi-fi in camere si in lobby.

Servicii cu plata: unele bauturi de import, telefon, fax, sporturi acvatice, lectii si echipament pentru tenis, salon cosmetica, masaj si alte tratamente, jacuzzi in SPA, bowling, biliard, internet cafe, servicii medicale, servicii curatatorie, room service.

Facilitati copii:Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani) cu animatori vorbitori de limba engleza, germana si rusa, programe de animatie pentru copii, piscina interioara si exterioara, cinema, loc de joaca, luna park, mini disco.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o singura rezervare pe sejur; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: https://www.delphinhotel.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie